Over ons

neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wie is Harry Drenth?

Meer dan 30 jaar ervaring

Met veel plezier werkt Harry nog dagelijks als zelfstandige. Met zijn handige handen heeft hij heel wat klanten blij kunnen maken. Door jaren ervaring (meer dan 30 jaar) weet hij als geen ander wat er toe doet in het vak.
U kunt bij hem terecht voor de meest uiteenlopende bouw en verbouwwerkzaamheden. 

Ook voor diverse kleine onderhoudswerkzaamheden (o.a. het vervangen van sloten of sluitend maken van ramen en deuren) kunt u bij Drenth Bouwservice Veendam terecht. Hierbij staat kwaliteit leveren hoog in het vaandel. Ik kom vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Samen kunnen wij dan nog wat mogelijkheden doornemen, waar u misschien nog helemaal niet bij stilgestaan hebt.

Professionele service

Als er tekenwerk en vergunningaanvragen aan te pas komen, kunnen deze door hem worden verzorgd. Vervolgens ontvangt u een voor u op maat gesneden vrijblijvende offerte. Na het verstrekken van de opdracht bespreken wij vervolgens de planning door.

Doordat hij nauw samenwerkt met een aantal vaste onderaannemers voor installatiewerken, stucwerken, tegelwerken en schilderwerken kunt u vrijwel alle werkzaamheden aan hem overlaten. 

Wilt u meer weten kunt u altijd contact opnemen. Laat uw telefoonnummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

WhatsApp
Verzenden via WhatsApp
Scroll naar boven